Lisa

Mijn naam is Lisa. Ik ben een Chileense halfbloed, 21 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Ik zit nu in mijn laatste jaar van het Art & Entertainment college en ben daar mijn driejarige theater opleiding aan het afronden. Momenteel werk ik niet, omdat ik mij zoveel mogelijk wil bezig houden met afstuderen. Wel loop ik stage bij een aantal projecten. Ik ben een doorzetter, behulpzaam en bied graag een luisterend oor. Ik heb een groot hart en help graag anderen.

Ik doe mee aan Our life Project! omdat ik van mening ben dat men niet alleen naar de buitenkant van een persoon moet kijken, maar ook wat daarachter zit. Iedereen heeft een verhaal. De één vindt het makkelijk om zijn verhaal op tafel te leggen, de ander is daarin een stuk voorzichtiger. Juist die laatste groep wil ik omarmen en laten zien dat ze niet alleen zijn. Iedereen heeft het recht om zijn verhaal te delen en gehoord te worden.
Ik hoop tijdens Our Life Project! veel te leren van de andere meiden en meer innerlijke kracht te ontwikkelen. Daarnaast wil ik graag delen hoe ik heb leren omgaan met eenzaamheid.

© 2022 All Rights Reserved Our Life Project