Dominique

Hoi! Mijn naam is Dominique en ik ben 22 jaar. Ik studeer Communicatie aan Hogeschool Inholland te Diemen. Sinds kort heb ik een passie voor editen ontwikkelt. In de toekomst wil ik graag als editor aan de slag of gaan werken in de evenementen industrie.

Van jongs af aan praat ik niet over mijn gevoel. Als gevolg van het blijven opkroppen van negatieve emoties werd ik oververmoeid en ontstonden er verschillende (lichamelijke) klachten zoals slapeloosheid, chronische hoofdpijn en lusteloosheid. Zelfs mijn opleiding begon hieronder te leiden. Ik ben behandeld door een arts, een fysiotherapeut en uiteindelijk een psycholoog. Uit de gesprekken die ik met mijn psycholoog voerde bleek dat ik mij alleen en in de steek gelaten voelde, met name door mijn moeder. Daarnaast was er niemand om mij heen die in een soortgelijke situatie verkeerde of dezelfde omstandigheden meemaakte als ik, waardoor ik het gevoel had er met niemand over te kunnen praten.
Sinds ik zelfstandig ben gaan wonen en een druk huis heb verlaten lijkt alles moeilijker te zijn geworden. Helaas heeft mijn moeder er voor gekozen het contact tussen ons te verbreken, en dat doet pijn. Gelukkig heb ik inmiddels wel een eigen plekje gevonden waar ik mij thuis voel, ookal woon ik daar alleen.
Ik ben in contact gekomen met Our Life Project! via Joy, één van de meiden van dit project. Ik ben dankbaar dat zij mij hebben opgevangen want nu voel ik mij minder eenzaam.

© 2022 All Rights Reserved Our Life Project